Regisseur van uw exclusieve tuinontwerp

Droomt u van een exclusief tuinontwerp dat:

  • • uw buitenruimte naar een hoger niveau tilt,
  • • uw esthetische en functionele wensen afvinkt,
  • • bij de context en architectuur van uw woning past?

Reken op het creatieve talent en de technische knowhow van BaLu. Beschouw ons gerust als de regisseur van uw buitenruimte. Wij gieten uw verhaal in een uniek ‘scenario’ dat we van concept tot uitvoering en aankleding feilloos beheren.

Exclusief tuinontwerp: onze visie

BaLu sloopt de scheidingslijnen tussen interieur en exterieur. En creëert een tuin als verlengstuk van uw woning. Met aandacht voor uw wensen en leefwijze, architectuur- en interieurstijl, en de ziel van de plek.

De ruggengraat van uw tuin bestaat uit bouwkundige en natuurlijke elementen in volmaakte harmonie. Daarbij houden we maximaal rekening met de ecologische kenmerken van de site. En integreren we beplanting en materialen die er goed gedijen en de gewenste sfeer scheppen. We hebben een hart voor duurzaamheid en de warme uitstraling van hout: een materiaal dat we voor u tot leven brengen.

We streven naar een perfect evenwicht tussen u als bewoner, de natuur en architectuur. Onze holistische aanpak overstijgt het voorspelbare en is wars van trends. Zo krijgt u een exclusief tuinontwerp met een karaktervolle uitstraling en een hoge belevingsfactor.

Onze meerwaarde? De kruisbestuiving tussen tuinarchitectuur en interieurontwerp, met een flinke botanische kennis en bouwkundige expertise.

Exclusief tuinontwerp: onze aanpak

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de uitvoering van uw totale buitenruimte. Inclusief zwembad of zwemvijver, poolhouse of bijgebouw, verlichtingsplan en maatwerkelementen, bestrating en beplanting.

We bekijken de plek, bespreken uw wensen, doorgronden de mogelijkheden en werken een eerste schets uit. Zitten we op dezelfde golflengte en hebt u een goed gevoel bij de schets? Dan krijgt u een 3D-plan met materialen, beplanting, verlichting en alle andere elementen die van uw buitenruimte een extra living space maken.

Ook voor de uitvoering rekent u op ons. Waar nodig werken we samen met vaste partners die dezelfde strikte kwaliteitsnormen hanteren.

Check een greep uit de realisaties.

Vraag vrijblijvend meer informatie.